fbpx

Vištienos blauzdelės „lollipops”

Ingredientai:

20 vnt vištienos blauzdelių

4 šaukštai saulėgrąžų aliejaus

5 šaukštai vištienos prieskonių mišinio

20 vnt šaltai rūkytos kiaulienos šoninės juostelių

20 vnt medinių dantų krapštukų

250 g vyšninių pomidorų

Gaminimo eiga:

Vištienos blauzdeles įtrinkite aliejumi ir prieskoniais. Palikite 20 min. marinuotis. Apvyniokite blauzdeles šaltai rūkytomis kiaulienos šoninės juostelėmis ir sustiprinkite mediniais krapštukais. Paruoštą vištieną ir pomidorus sudėkite į „Petromax Camping Oven”. Padėkite jį ant žarijų ir kepkite valandą.

P.S Patariame naudoti mėsos termometrą, kontroliuoti vidinę orkaitės temperatūrą (180-200c).

 

Gero apetito !