Vištienos blauzdelės „lollipops”
Ingredientai:
20 vnt vištienos blauzdelių
4 šaukštai saulėgrąžų aliejaus
5 šaukštai vištienos prieskonių mišinio
20 vnt šaltai rūkytos kiaulienos šoninės juostelių
20 vnt medinių dantų krapštukų
250 g vyšninių pomidorų
Gaminimo eiga:
Vištienos blauzdeles įtrinkite aliejumi ir prieskoniais. Palikite 20 min. marinuotis. Apvyniokite blauzdeles šaltai rūkytomis kiaulienos šoninės juostelėmis ir sustiprinkite mediniais krapštukais. Paruoštą vištieną ir pomidorus sudėkite į „Petromax Camping Oven”. Padėkite jį ant žarijų ir kepkite valandą.
P.S Patariame naudoti mėsos termometrą, kontroliuoti vidinę orkaitės temperatūrą (180-200c).